Đoković preskače OI ako se ne ispuni jedan uslov!

Autor: Nemanja Janošev
četvrtak 27.05.2021.
20:23
Izvor: Sportske.net

Anketa nije ohrabrujuća, ali organizatori se spremaju.

Beta/AP Photo/Alessandra Tarantino
Beta/AP Photo/Alessandra Tarantino

Povezane vesti

Najbolji teniser sveta Novak Đoković rekao je da ne zna kakva je situacija u Japanu pred Olimpijske igre i da bi ih u slučaju da se budu održavale bez navijača, ranije preskočio.

Publika se vraća na sportska borilišta širom sveta i u ovom trenutku nije poznato hoće li isti slučaj biti i sa Japanom, gde se situacija nešto pogoršala uoči održavanja Olimpijskih igara.

Organizatori uveravaju da će sve proći u najboljem mogućem redu i da neće biti odlaganja, ali pitanje je hoće li publici biti dozvoljeno da prisustvuje Igrama. Trenutno je sve na domenu spekulacija i iako se nedavno isticalo da će navijači moći da budu na stadionima, sada je to neizvesno i čak 83 odsto ispitanika u Japanu želi da se Igre otkažu.

"Nisam pratio previše šta se dešava u Japanu i ne znam koliko je njih protiv toga. Ne bih da se oslanjam previše na medijska izveštavanja, mnogo je tu nagađanja i interesa. Ako se radi iz studija i ako se narod pita, to treba da se radi na području čitave države Japana. Ne znam da li je dobro ili ne da se održavaju, ali planiram da ih igram dokle god da je dozvoljena publika. Da nema uopšte publike, razmislio bih da li da idem na OI, ali zasada idem", istakao je Đoković.

Početak Olimpijskih igara zakazan je za 23. jul.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke