Đoković zabrinut: ''Moram da razgovaram sa svojim timom''

Autor: Darko Mitrović
utorak 12.04.2022.
19:39
Izvor: Sportske.net

U čemu je problem?

 EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER
EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

Povezane vesti

Neočekivana vest stigla nam je danas iz Monte Karla, gde je najbolji teniser sveta Novak Đoković eliminisan već na samom startu turnira od Španca Alehandra Davidovič-Fokine.

Dobra vest u tim okolnostima je da Novak neće izgubiti prvo mesto na ATP listi posle ovog turnira, ali ono što zabrinjava jeste to što je daleko od željenog nivoa igre nešto više od mesec dana do početka Rolan Garosa.

U razgovoru sa novinarima po završetku meča, Đoković je priznao da se fizički nije osećao dobro tokom meča.

"Fizički sam kolabirao. Nije mi se svidelo kako sam se na kraju osećao. Moram da razgovaram sa svojim timom", izjavio je Novak.

Taj tim je od ove sezone znatno slabiji, posle rastanka sa Marijanom Vajdom, za koga Novak još uvek nije pronašao zamenu, iako je tu još uvek Goran Ivanišević kao prvi trener.

''Moram da pokušam da budem optimista i da se izgradim do Rolan Garosa, gde želim da dostignem vrhunac'', poručio je Đoković.

Tokom teške borbe u drugom setu i osvojenog taj-brejka, Novak je podsetio na ono što ga je uvek krasilo, da ume da i iz najtežih situacija izađe kao pobednik, ali u trećem setu više nije imao energije za velike stvari.

"Uvek sam verovao da mogu da se vratim i pobedim u meču, iako su mnoge stvari bile protiv mene u smislu kako sam se osećao na terenu. Gledano u igri, fizički sam bio daleko od svog najboljeg. Nastaviću i nadam se da ću izgraditi formu za Rolan Garos", zaključio je Đoković.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke