Dolazi li Novak na Australijan open? Lajović otkrio kako je Novak "presekao"

Autor: Nemanja Janošev
četvrtak 30.12.2021.
08:45
Izvor: Sportske.net

Neizvesnost i dalje traje...

EPA-EFE/YOAN VALAT
EPA-EFE/YOAN VALAT

Povezane vesti

Drugi reket Srbije Dušan Lajović predvodiće našu ATP kup reprezentaciju u Sidneju u izostanku Novaka Đokovića.

Najbolji teniser sveta odustao je od učešća u Sidneju iz nepoznatih razloga. Mnogo se spekuliše o tome da li je Novak vakcinisan ili ne i da li je upravo to presudilo u ovom slučaju. Međutim, sudeći prema rečima Dušana Lajovića, Novak je bio nadomak učestvovanja na ATP kupu, da bi dan i po pre zvaničnog saopštenja organizatora, članovi reprezentacije saznali za tu vest.

"Mi smo znali pre dan i po za ovu odluku. Mislim da smo svi čekali njegovu odluku do poslednjeg momenta, jer nije isto kada nemate najboljeg na svetu u svom timu i kada ga imate, velika je razlika", rekao je Lajović i naglasio da će ekipi biti teško bez njega i da su se nadali da će ipak prevagnuti da učestvuje.

Zvanični razlog nije naveden ni u jednom saopštenju, a Lajović je istovremeno otkrio da je Novak bio tajanstven po pitanju dolaska na Australijan open.

"Ne znam šta je zvanični razlog, možda ATP zna. On je rekao da ne dolazi na ATP kup i da će dati sve od sebe da dođe na Australijan open. Rekao je: 'Momci ne dolazim na ATP kup, videćemo za Australijan open'. Nije rekao tačno zašto da li dolazi ili ne nego je rekao da čeka da donese odluku", uverava Lajović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke