Đorđe Đoković otkrio, šta se dešava sa Novakom u Melburnu?

Autor: Ivan Cvetković
ponedeljak 10.01.2022.
09:28
Izvor: Sportske.net, tv prva

Potvrdio je lošu vest.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Skandalozna vest stiže iz Australije da je Novak Đoković uhapšen i pred deportacijom uprkos pobedi na sudu.

To je potvrdio i najmlađi brat najboljeg tenisera sveta Đorđe Đoković u izjavi za TV Prva.

"Besana noć za čitavu familiju, prolazimo kroz teške momente. Novak je pokazao koliko je istrajan i koliko veruje u ideale, izborio se i za sebe i ceo svet. S druge strane imamo sistem Australije, sudija je dobio pravu odluku na osnovu činjenica, ali sada dobijamo informaciju da je ministar unutrašnjih poslova iznad suda".

Šta se dešava sa Novakom?

"Novak je upao u ozbiljan politički vrtlog, Australija je jako nesrećna, žive u teškim uslovima u pandemiji i zaključani su. Ono što mi možemo da uradimo sa naše strane, da se angažujemo i pustimo ovu vest da Novaka opet hoće da ga zatvore. Trenutno se konsultujemo sa advokatima i pres službom koji su sledeći koraci. Novak je sada sa advokatima u prostorijama gde su bili tokom suđenja, razmišlja o svojim opcijama. Mislim da je ovo za vlasti bio jedan veliki poraz, izbubili su, a mislili su da mogu ceo sistem i Novaka da pobede".

U kakvom je mentalnom stanju najbolji teniser sveta?

"Novak je prošao kroz vrtlog emocija, sada je u dobrom raspoloženju, ali mora da bude miran i pametan. Da li da prihvata neku njihovu nagodbu, mada verujem da to neće učiniti. Želi da pravdu i istinu da izgura do kraja. Otišao je da igra tenis, ne da se bavi politikom", jasan je Đorđe Đoković.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke