Đorđe Đoković potvrdio sjajnu vest!

Autor: Darko Mitrović
subota 17.04.2021.
17:47
Izvor: Beta

Direktor teniskog turnira Serbia Open Đorđe Đoković izjavio je danas u Beogradu da je Srbija dobila još jednu licencu ATP turnira.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

"Kao što smo i prethodnih nedelja najavljivali, cilj nam je da povećamo broj turnira u Beogradu. S velikim ponosom želim da objavim nešto što je od sinoć i zvanično - a to je da od 22. maja ove godine imamo novi ATP turnir, novu 250 licencu, jednogodišnju licencu zbog pomeranja Rolan Garosa", rekao je Đoković tokom žreba za predstojeći Serbia Open.

"Nadamo se da ćemo što pre moći da vratimo publiku na tribine", dodao je Đoković i istakao da je novi ATP turnir serije 250, koji će se igrati u maju, velika stvar za srpski sport i tenis.

Đoković je prethodno poželeo dobrodošlicu svim teniserima koji će igrati na Serbia openu od 19. do 25. aprila.

"Ponosni smo što uspeli da vratimo licencu u Beograd, mislimo da ovaj grad i ova država zaslužuju jedan ovakav turnir. Ipak imamo i najboljeg na svetu i nekoliko igrača iz top 50 na svetu. Ovo je sjajna prilika da prikažemo domaćoj publici sve naše igrače, ali i da mlade nade pokušaju da se probiju ka vrhu svetske liste što brže", rekao je Đorđe Đoković.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke