Dugo ništa nismo čuli o Jeleni Janković, sada je povukla radikalan potez, vredan 13.5 miliona dolara!

Autor: Darko Mitrović
utorak 26.02.2019.
22:18
Izvor: Sportske.net

Nekada najbolja teniserka sveta donela je veoma važnu odluku, prema pisanju američkih medija.

Epa/Made Nagi
Epa/Made Nagi

Povezane vesti

Jelena Janković se još od US Opena 2017. ne takmiči na teniskim turnirima, prošle godine je i izbrisana sa WTA liste, ali još uvek nije zvanično potvrdila da je okončala igračku karijeru.

Možda za to više nema ni potrebe posle ovako duge pauze, izazvane učestalim povredama zbog kojih popularna ''Džej Džej'' u poslednjih nekoliko godina nije bila ni blizu svog nekadašnjeg nivoa...

Posle povlačenja sa turnira, Jankovićeva se retko pojavljivala u medijima, ali danas je američki ''LA Tajms'' objavio jednu prilično zanimljivu vest u vezi sa srpskom teniserkom.

Pomenuti izvor otkriva da je Jelena Janković odlučila da proda svoju luksuznu vilu u Rančo Santa Feu, u blizini San Dijega u Kaliforniji, čija se vrednost procenjuje na čak 13.5 miliona dolara.

Izgrađena je u mediteranskom stilu, delo je arhitekte Marka Radforda, poseduje bazen i teniski teren i ukupno zauzima više od 15.000 kvadrata.

Tu je i vinski podrum sa oko 1.200 flaša vina, a u tekstu se pominju i brojni drugi luksuzni detalji, poput lustera od Svarovski kristala...

Jelena je svojevremeno govorila za ovu vilu da joj je prevelika, što je dočarala u šaljivom tonu.

''Dobra stvar je kada imam goste da uopšte ne moramo da se vidimo. Biće nam potrebni voki toki uređaji za komunikaciju'', našalila se Jelena.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke