Evo kada Đoković i Alkaraz počinju meč, Španac favorit?

Autor: Darko Mitrović
petak 06.05.2022.
22:29
Izvor: Sportske.net

Njihov prvi međusobni dvoboj.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC

Povezane vesti

Najbolji teniser sveta Novak Đoković i nova zvezda svetskog tenisa Karlos Alkaraz sastaće se sutra u prvom polufinalnom meču na turniru u Madridu.

Biće to prvi susret ove dvojice tenisera i jasno je da će ovo biti najozbiljniji test za Đokovića u susret Rolan Garosu.

Devetnaestogodišnji Španac je danas već napravio podvig pobedom nad ''kraljem šljake'' Rafaelom Nadalom, savladao ga je sa 2:1 u setovima i potvrdio da se radi o igraču kadrom da uskoro osvaja i Grend Slem trofeje.

Novak je danas imao priliku da vidi i vrline i mane Alkaraza, a postavlja se i pitanje da li će Španac uspeti da u samo 24 sata odigra dva kvalitetna meča protiv najboljih tenisera u istoriji ove igre.

Pre svega, nadamo se da će Đoković biti na željenom nivou i da će nastaviti da pokazuje evidentan uspon forme, pa ako tako bude Alkaraz će teško ponoviti partiju iz meča sa Nadalom.

Meč između Đokovića i Alkaraza počinje u subotu od 16 časova, a AdmiralBet je već objavio kvote za ovaj meč i Španac za sada važi za favorita. Ali, ako verujete u Novakovu pobedu, kvota je odličnih 2.05.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke