Federerovi ''mali signali'' - Još ćemo ga gledati na terenu?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 25.09.2022.
17:34
Izvor: Sportske.net

Njih će teško moći da odbije.

EPA-EFE/ANDY RAIN
EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

Proslavljeni švajcarski teniser Rodžer Federer zvanično je stavio tačku na svoju blistavu i trofejnu karijeru, a svoj poslednji nastup imao je na aktuelnom Lejver kupu u Londonu, i to u dubl meču, gde mu je partner bio jedan od najvećih rivala svih ovih godina, Španac Rafael Nadal.

Uz dosta emocija je Švajcarac obeležio kraj igračke karijere, ali to možda i ne znači da ga uskoro ponovo nećemo videti na nekom novom egzibicionom turniru.

Tim povodom su se već oglasili sa ATP turnira u nemačkom Haleu. Direktor tog turnira Ralf Veber otkrio je novinarima da je razgovarao sa Federerom o mogućnosti da narednih godina odigra u Haleu neki egzibicioni meč i dodao da je od legendarnog tenisera dobio određene ''signale'' u prilog tome.

Turnir u Haleu je jedan od turnira na travi koji predstavljaju uvertiru za Vimbldon. Ove godine je održan od 13. do 19. juna, a titulu je osvojio Poljak Hubert Hurkač.

Za Federera turnir u Haleu je ostao u veoma lepoj uspomeni, jer je tamo čak deset puta trijumfovao, pa je i to razlog više za potencijalni dogovor sa organizatorima turnira.

-


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke