Filip Krajinović završava karijeru

Autor: Nemanja Janošev
ponedeljak 29.05.2023.
21:10
Izvor: Sportske.net

Teški momenti u Filipovoj karijeri...

EPA-EFE/GABRIEL MONNET
EPA-EFE/GABRIEL MONNET

Povezane vesti

Srpski teniser Filip Krajinović nagovestio je da će uskoro objaviti kraj profesionalne karijere.

On je danas poražen od Fransesa Tijafoa sa 3:0 na startu Rolan Garosa. Poraz je bio prilično ubedljiv, a on ističe da uzrok za tako nešto nije udarac koji je dobio u grlo kada ga je Tijafo pogodio.

"Mislim, dobio sam jak udarac u grlo odmah na početku. Malo mi je smetalo, ali nije to uzrok što sam izgubio. To je lako loša serija u mojoj karijeri koja nema kraja i jednostavno – teško mi sve ovo jako pada. Svašta mi prolazi kroz glavu, misli… Uskoro ću objaviti neke vesti u vezi s mojom karijerom, biće možda neočekivano, ali uskoro će svi saznati šta će biti", rekao je Krajinović i dodao:

"Za nastavak treba još veći rad, motivacija, tim ljudi, svašta. Dugo se gubim u svemu ovome, nesrećan sam na terenu jako. Ponavljam, sve teže dolazim do pobeda… Igra moja, koja je bila agresivna, nestala je. Nisam to ja više na terenu i počinje sve da me jako muči".

On je istakao da misli da je pauza loše rešenje imajući u vidu njegove godine, te da se nazire rešenje - penzija.

"Razmišljao sam o pauzi, međutim, godine ne dozvoljavaju. Imam 31 godinu. Svaka duža pauza bi bila sve teža za vraćanje s obzirom na to da gubim rang. Morao bih da igram slabije turnire, a sebe ne vidim u tome. Mislim da ste iz ovog konteksta sve razumeli šta ću da objavim uskoro", kazao je Krajinović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke