Frka i kod teniserki! Čehinja po Cicipasovom receptu, Mugurusa besna!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 06.09.2021.
13:46
Izvor: Sportske.net

Da li je s pravom ljuta?

Beta/AP Photo/Frank Franklin II
Beta/AP Photo/Frank Franklin II

Povezane vesti

Meč osmine finala US opena između španske predstavnice Garbinje Muguruse i Čehinje Barbore Krejčikove imao je burnu završnicu.

Posle dobijenog prvog seta sa 6:3, Krejčikova je zaigrala sjajno i u drugom, u kom je povela sa 4:0 i izgledalo je da nezadrživo grabi ka četvrtfinalu. Ali, onda je usledio veliki pad u njenoj igri, Mugurusa je povela sa 6:5.

Tada počnje prava bura, jer se Krejčikova požalila na respiratorne probleme, otišla je u svlačionicu, gde se, poput Cicipasa prerhodnih dana, zadržala čitavih osam minuta što je naljutilo Mugurusu koja ju je ''popreko gledala'' po povratku na teren.

I onda, Krejčikova ponovo preuzima inicijativu, uspela je da izbori taj-brejk u kom je potom došla i do konačnog trijumfa.

Mugurusa joj je prilikom pozdravljanja na mreži poručila da je njeno ponašanje bilo ''neprofesionalno'', ali na pres konferenciji nije želela da ulazi u neku dužu polemiku.

''Ne želim da pričam o tome. Više bih volela da vi kažete šta mislite. Mi igrači znamo kako treba da se ponašamo u određenim treenucima, a ja nisam srećna zbog onoga što se dogodilo na kraju'', rekla je Mugurusa novinarima posle meča.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke