Hajde, Novače! Japanac šokirao Srbina u prvom setu!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 04.09.2021.
21:00
Izvor: Sportske.net

Moraće bolje protiv iskusnog Nišikorija.

EPA-EFE/PETER FOLEY
EPA-EFE/PETER FOLEY

Povezane vesti

Posle jednog odigranog seta, srpski teniser i najbolji na svetu svih vremena, Novak Đoković, gubi protiv iskusnog Japanca Keija Nišikorija. 

Nije Novak najbolje krenuo u meč, posebno je imao krizu nakon što je Nišikori spasio dve brejk lopte na svoj prvi servis gem, da bi Japanac nakon toga poveo sa 3:1 bez nekih velikih problema protiv svetskog broja 1. 

Bilo je jasno nakon toga da je Đoković popravio svoju igru, smanjio je na 2:3 "sa nulom", potom je imao šansu u narednom gemu kada je bio poprilično besan na sebe, ali je već u narednom servis gemu Japanca uspeo da napravi brejk za 4:4. 

Lagano je bilo u narednom gemu za 5:4 za Novaka, očekivali smo novi napad na Nišikorija u narednom gemu, ali je Japanac dobro servirao i uspeo je da se vrati u set za neizvesnost u finišu. 

Još jedan gem "sa nulom" za novi pritisak na strani Japanca koji je uspeo da izdrži, pa smo otišli u taj brejk. 

Prilično su sigurni bili i jedan i drugi na svoj servis sve do devetog poena koji je Novak izgubio, Japanac je imao dva servisa i šansu da ih osvoji za 1:0. Uspeo je u toj nameri, poveo je sa 1:0 pošto je dobio set sa 7:6 (4).

Sad je Novak na redu da uzvrati udarac!


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke