Halep, Bušar, Makarova i Peng po planu

Autor: Beta Beta
petak 23.01.2015.
09:45
Izvor: Beta

Treća teniserka sveta Rumunka Simona Halep plasirala se u osminu finala Otvorenog prvenstva Australije u Melburnu pošto je danas pobedila Betani Matek-Sends sa 2:0 u setovima (6:4, 7:5).

Beta/AP Photo/Rob Griffith
Beta/AP Photo/Rob Griffith

Povezane vesti

Treći nosilac na turniru Halep napravila je četiri brejka, a njena protivnica, 258. na WTA listi, dva puta joj je oduzela servis.

Halep će u osmini finala igrati protiv 80. teniserke sveta Belgijanke Janine Vikmajer, koja je jutros pobedila 14. nosioca Italijanku Saru Erani sa 6:4, 4:6, 6:3.

Kanađanka Eženi Bušar plasirala se u osminu finala pošto je pobedila Francuskinju Karolinu Garsiju sa 7:5, 6:0.

Sedma teniserka sveta će za mesto u četvrtfinalu igrati protiv 42. na WTA listi Irine Kamelije Begu iz Rumunije, koja je pobedila Karinu Vithoft iz Nemačke sa 6:4, 6:4.

Ruskinja Ekaterina Makarova plasirala se u osminu finala pošto je pobedila Čehinju Karolinu Pliškovu u dva seta, 6:4, 6:4. Protivnica 10. nosioca Makarove biće 73. teniserka sveta Julija Gerges iz Nemačke, koja je pobedila Luciju Hradecku iz češke sa 7:6, 7:5.

Kineskinja Šuaj Peng pobedila je u trećem kolu Kazahstanku Jaroslavu Švedovu sa 7:6, 6:3. Peng, 22. teniserka sveta, će u osmini finala igrati protiv pobednice duela Ruskinje Marije Šarapove i Zarine Dijas iz Kazahstana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke