Hrvati masovno dele reči bivšeg selektora Srbije

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 04.12.2021.
10:25
Izvor: Sportske.net

Bogdan Obradović bio siguran da ćemo se plasirati u finale.

teniskisavez.com
teniskisavez.com

Povezane vesti

Smatra Bogdan Obradović da Srbija nema kvalitet za osvajanje Dejvis kupa, ali je mislio da ćemo stići do finala pobedom protiv Hrvatske u polufinalu.

Ipak, razočarao je Dušan Lajović, očekivali smo dve pobede u singlu.

Nakon tog meča, u Hrvatskoj se masovno dele reči Bogdana Obradovića, našeg nekadašnjeg selektora i jedinog koji je osvojio Dejvis kup.

"Pametan vojnik, kada korača, gleda da ne nagazi na minu, a za nas bi nagazna mina bio dubl, gde su Hrvati mnogo jaki. Zato sam ubeđen da ćemo sve rešiti posle singl mečeva, a, osim neprikosnovenog Novaka Đokovića, uzdam se i u Filipa Krajinovića. Njih dvojica će dobiti svoje mečeve i dovesti nas do prolaza u finale i ključnih 2:0, pa se dubl, ako ne počne pre 20 časova, i neće igrati. Razmontirali smo Hrvate dva poslednja puta u Dejvis kupu, i to kada su bili mnogo jači nego sada, pa sam ubeđen i sada u naš prolazak u finale. Toliko sam uveren da se kunem u majku da idemo u finale", rekao je Bogdan Obradović pred jučerašnji duel za "Srpski telegraf".

Na njegovu žalost, Krajinović se mučio sa povredom, a Lajović je izgubio od Borne Goja, dok je jedino Novak odradio ono što se od njega očekivalo.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke