I Španci priznali, ovog leta je kraj debate ko je najbolji svih vremena!

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 28.06.2021.
14:00
Izvor: Sportske.net

Počinje Vimbldon, a sa njim i debata ko je najbolji na svetu. Kad je Srbin favorit, jasno je da debata ima sve manje smisla.

Beta/AP Photo/Michel Euler
Beta/AP Photo/Michel Euler

Povezane vesti

Pisali smo vam danas, Australijanci su prepoznali Novaka Đokovića kao najboljeg svih vremena i nemaju sumnju u to, istakli su da svaki njegov kritičar biva pokopan činjenicama i brojkama kada iznese bilo koju zamerku. 

To je normalno u državi koja nema u ovom trenutku tenisera koji pretenduje na tron, Australija od Hjuita koji je vladao u periodu kada je muški tenis bio prilično slab nema igrača za najviša dela. 

Ipak, nismo očekivali i od Španaca da pruže ruku Novaku Đokoviću. 

"Mundo deportivo" je danas objavio tekst u kome ističu da ukoliko Novak osvoji Vimbldon, dileme nikakve neće biti ko je najbolji igrač svih vremena u tenisu. 

Pomenuti medij ističe da će Novak u slučaju pobede na Vimbldonu neutralisati i jedini argument koji je u ovom trenutku protiv njega kada se debatuje o najboljem teniseru svih vremena. 

Pominju i brojku da će na kraju godine Novak biti po sedmi put najbolje plasirani teniser čime će preteći Pita Samprasa, to je već sada izvesno jer ima 2 od 2 gren slema, ukoliko osvoji Vimbldon neće niko imati dilemu ni što se tiče tog dostignuća. 

Nema sumnje, došao je trenutak.

Napred, Nole!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke