Idemo Novače! AdmiralBet specijal, Đoković protiv Amerikanca za finale!

Autor: Boris Jovanović
subota 19.11.2022.
10:51
Izvor: Sportske.net

Da vidimo šta je dnevna ponuda u AdmiralBet...

Povezane vesti

Novak Đoković danas igra polufinale ATP Mastersa u Torinu. Srbin je dobio sve mečeve u grupi, vreme je za nokaut fazu, Srbin ulazi u duel sa Tejlorom Fricom kao favorit.

Srbin i Amerikanac su odigrali pet mečeva, svih pet dobio je naš igrač koji je izgubio samo dva seta u onom meču prošle godine na Australijan Openu. 

Posle toga igrali su na Mastersima u Rimu i Parizu, oba puta Fric nije uzeo set. On je u grupi savladao Nadala, izgubio od Ruda, ali je trijumfom nad Ožeom-Alasimom stigao do polufinala.

AdmiralBet nudi kao i za mečeve u grupi specijal na duel Đokovića i Frica koji počinje u 14 časova.

Imate veliki broj igara u ponudi, mi izdvajamo više od 1.5 duple greške u prvom setu na 2.15. a probali bismo i manje od 48.5% osvojenih poena na drugi servis Amerikanca (1.85).

Kompletnu ponudu imate prilike da vidite OVDE.

Što se tiče ostalih današnjih ponuda, uvećana kvota dana je pobeda Šefild Vendzdeja protiv Šruzberija, ta kvota je "napumpana", veća neko bilo gde. 

Od dnevnih specijala, izaberite, fudbalska ponuda je tanka, čekamo Mundijal, ali može da se probere, što se tiče NBA lige, duel Atlante i Toronta počinje u ponoć. Evo, kako izgleda ponuda za subotu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak