Ima li kraja ovoj ''sapunici'', Novak ipak ne ide u Melburn?!

Autor: Darko Mitrović
utorak 28.12.2021.
21:30
Izvor: Sportske.net, informer.rs

Tri nedelje pre početka Australijan opena smenjuju se potpuno suprotne informacije.

EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON
EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON

Povezane vesti

Taman smo se danas ponadali da će priča oko Novakovog nastupa na Australijan openu dobiti povoljan epilog i da će najbolji teniser sveta biti u prilici da ''napadne'' 10. trijumf u Melburnu i rekordni 21. Gren Slem trofej u karijeri, večeras stiže ''hladan tuš''.

Naime, ''Informer'' je iz izvora bliskog porodici Novaka Đokovića dobio najnovije informacije da Nole nije dobio ''medicinsko izuzeće'' od nadležnih u Australiji, što bi praktično moglo da znači da ipak neće nastupiti u Melburnu?!

''Kako sad stvari stoje, Novak ne ide u Australiju. Lekarska komisija ga je odbila za medicinsko izuzeće i neće da mu dozvole da igra nevakcinisan. Novak je izričito protiv vakcinacije'', prenosi ''Informer'' reči neimenovanog izvora.

Međutim, još uvek ima vremena da se stvari promene. Na primer, ako Novak primi makar prvu dozu vakcine, ukoliko već to ranije nije učinio, a ne treba isključiti ni nove promene pravila vezane za pandemiju koronavirusa.

U svakom slučaju, ova situacija je već umorila i čitavu tenisku javnost, a možemo samo da zamislimo kako Novak sve ovo proživljava...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke