Iscrpljujuća borba u Sinsinatiju, Kecmanović eliminisao velikog favorita!

Autor: Darko Mitrović
sreda 14.08.2019.
23:39
Izvor: Sportske.net

Podvig našeg mladog tenisera, koji sjajno igra u Sinsinatiju!

EPA-EFE/JULIEN DE ROSA
EPA-EFE/JULIEN DE ROSA

Povezane vesti

Podsetimo, Miomir Kecmanović je najpre ostvario dve pobede u kvalifikacijama, onda je u prvom kolu glavnog turnira savladao Ože-Alasima, a večeras je bio boji i od sedmog nosioca, nemačkog predstavnika Aleksandra Zvereva!

Njihov dvoboj je, po velikoj vrućini i uz veliku vlažnost vazduha, trajao dva sata i 20 minuta, a Kecmanović je trijumfovao sa 2:1, po setovima 6:7 (4:7), 6:2 i 6:4!

U prvom setu Kecmanović je prvi stigao do brejka, poveo je sa 3:1, ali onda sledi period bolje igre Zvereva, koji stiže do vođstva od 5:4 i servirao je za osvajanje seta.

Ipak, 20-godišnji Srbin uspeva da izjednači i nedugo zatim se ušlo i u taj-brejk, tokom kojeg je Zverev bio bolji i dobio ga rezultatom 7:4.

Ali, kako je meč odmicao, Kecmanović je delovao sve bolje u odnosu na svog rivala, koji se sve više mučio sa servisima i pravio je neverovatno veliki broj duplih grešaka, čak oko 20 do kraja meča.

Samo dva gema je u drugom setu Kecmanović prepustio Zverevu, koji je u trećem pružio nešto jači otpor, ali je bio vidno iscrpljen i odnosu na našeg tenisera koji ovu priliku nije želeo da propusti.

Kecmanović sada čeka ime rivala u osmini finala, a to će biti bolji iz duela Bautista - Tijafo.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke