IV - Čilić prejak za Ducija

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 11.03.2019.
00:06
Izvor: Sportske.net

Srpski teniser Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u treće kolo Mastersa u Indijan Velsu, pošto je u drugom kolu poražen od Marina Čilića u dva seta.

Epa/Will Oliver
Epa/Will Oliver

Povezane vesti

Bilo bi sjajno da su svi srpski predstavnici stigli do trećeg kola Indijan Velsa, ali je Dušan Lajović večeras zaustavljen.

Lajovića je u drugom kolu eliminisao Marin Čilić u dva seta (6:3, 6:4), a meč između jedanaestog i 45. tenisera sveta trajao je sat i 33 minuta.

Loše otvaranje meča koštalo je Dušana Lajovića prvog seta. Čilić je poveo sa 4:0 u gemovima i tu prednost nije prokockao iako je Duci uspeo da mu vrati jedan brejk.

U drugom setu Hrvat je napravio brejk više što mu je omogućilo da u završnicu meča uđe miran i da sigurnim servisom privede posao kraju.

Naredni protivnik Marina Čilića na prvom Mastersu u sezoni biće bolji iz duela Denisa Šapovalova i Stiva Džonsona.

U trećem kolu igraće četvorica srpskih tenisera. Borbu za plasman u osminu finala vodiće Novak Đoković, Laslo Đere, Miomir Kecmanović i Filip Krajinović.

Već sada znamo da će Srbija imati najmanje jednog predstavnika u osmini finala jer će se u trećem kolu sastati Laslo Đere i Miomir Kecmanović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke