IV - Siner deluje nezaustavljivo, ispao Rubljov!

Autor: Lazar Nikolić
ponedeljak 11.03.2024.
08:15
Izvor: Sportske.net

Pobede upisali Zverev i Šelton.

EPA-EFE/RAY ACEVEDO
EPA-EFE/RAY ACEVEDO

Povezane vesti

Nastavlja italijanski teniser Janik Siner da niže uspehe u 2024. godini. Grend slem šampion iz Australije još uvek je bez poraza ove sezone i u ovom trenutku deluje nezaustavljivo.

Siner je u trećem kolu mastersa u Indijan Velsu sa 2:0, po setovima 6:3, 6:4, za sat i 14 minuta savladao Nemca Jana-Lenarda Štrufa i plasirao se među 16 najboljih u Americi.

Italijan je rutinski stigao do trijumfa protiv 25. igrača na planeti. Osvojio je treći na svetu oba seta sa po jednim brejkom, dok svoj servis nije izgubio tokom čitavog meča.

Sinerov protivnik u narednoj rundi biće domaći teniser Ben Šelton koji je sa 2:1, po setovima 7:6 (5), 3:6, 7:6 (5), posle dva časa i 46 minuta savladao Argentinca Fransiska Serundola.

Iznenađenje u trećoj rundi priredio je Čeh Jirži Lehečka koji je sa 2:0, po setovima 6:4, 6:4, za sat i 18 minuta igre eliminisao petog na svetu Rusa Andreja Rubljova i u osmini finala igraće protiv Grka Stefanosa Cicipasa.

Aleksandar Zverev opravdao je ulogu favorita i sa 2:0, po setovima 7:6 (7), 6:3, nakon sata i 45 minuta igra pobedio Holanđanina Talona Griekspora. On će u sledećoj rundi igrati protiv Aleksa De Minora iz Australije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke