Ivanišević nije trener godine, Đoković revoltiran!

Autor: Lazar Nikolić
četvrtak 14.12.2023.
17:00
Izvor: Sportske.net

Neverovatno...

Nikola Gligic/Starsportphoto ©
Nikola Gligic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Trener najboljeg tenisera svih vremena Novaka Đokovića, Hrvat Goran Ivanišević, nije proglašen za najboljeg u 2023. godine po izboru ATP-a.

Nagradu za teniskog trenera godine podelili su Daren Kejhil i Simone Vanjoci koji se brinu o karijeri Italijana Janika Sinera.

Ipak ostaje nejasno zašto Ivanišević nije trener godine kada je njegov pulen Novak Đoković osvojio tri od četiri grend slem titule ove godine, Završni masters i 2023. završio kao prvi teniser sveta.

Đoković je na svom Instagram profilu čestitato osvajačima nagrade, ali nije propustio priliku da porukom prozove ljude koji su odlučivali o zvanju najboljeg.

"Čestitke Darenu i Simoneu na sjajnoj sezoni sa Janikom"započeo je Novak džentlmenski, a onda imao poruku za Ivaniševića:

"Gorane, pretpostavljam da moramo da osvojimo četiri od četiri grend slema, da bismo možda ušli u uži izbor za nagradu. Završena godina na broju jedan, tri grend slema, Završni masters... Ispisivanje istorije nije dovoljno, moj dragi treneru"napisao je Srbin.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke