Jelena Janković prelomila - Uskoro saopštava konačnu odluku?

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 10.04.2018.
13:13
Izvor: Sportske.net

Nekada prva teniserka sveta uskoro bi mogla da saopšti odluku o kojoj se spekuliše već neko vreme.

Epa/Made Nagi
Epa/Made Nagi

Povezane vesti

Srpska teniserka Jelena Janković uskoro bi trebalo da se obrati javnosti i saopšti odluku vezanu za završetak karijere.

Specijalizovani portali saopštili su da je Jelena Janković zakazala konferenciju za medije za 13. maj, pred start turnira u Rimu koji je osvajala 2007. i 2008. godine.

Na pomenutoj konferenciji za medije Jankovićeva bi trebalo da saopšti odluku o povlačenju koja visi u vazduhu već neko vreme.

Nekada prva teniserka sveta van terena je od prošlog avgusta i eliminacije u prvom kolu US Opena. Jelena je u oktobru prošle godine imala operaciju leđa i tada je poručila da ne planira da se vraća na teren sve dok ne bude spremna 100%.

Od tog momenta pa sve do danas nema nikakvih izjava vezanih za dalje planove niti fotografija ili snimaka na kojima se vidi da se priprema za povratak na teren.

Zbog toga i priča o mogućem povlačenju deluje sasvim logično. Ostaje samo da se vidi hoće li Džej-Džej tu odluku saopštiti 1. maja kako je najavljeno.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Agent Provocateur
Tuesday, 10.04.2018
13:15

Ona je u penziji jedno deset godina sto se tice posvecenosti i zainteresovanosti za tenis ali novac je bitna stvar u zivotu tako da je razumem sto tumara po svetu i gubi od svake koja drzi reket.