Jeste li videli kako je publika dočekala Novaka? ''Ovo je baš glupo!''

Autor: Darko Mitrović
utorak 31.05.2022.
21:06
Izvor: Sportske.net

Neka mu ovo bude samo dodatni motiv, kao i mnogo puta do sada.

EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON
EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON

Povezane vesti

Na Rolan Garosu je počeo spektakularni četvrtfinalni dvoboj Novaka Đokovića i Rafaela Nadala, a zapravo finale pre finala.

Ovo je njihov 59. međusobni susret, Novak vodi sa 30:28 u pobedama, ali Rafa ima jedan grend slem trofej više i to je ono što ovom meču daje još veći značaj.

Kako se i očekivalo, publika je snažno podržala Nadala prilikom izlaska na teren. On je prvi izašao, a za njim i Novak, međutim bila je primetna drugačija reakcija prilikom izlaska našeg tenisera.

''Da li to čujem zvižduke'', upitala je Barbara Šet iz studija ''Eurosporta'' Matsa Vilandera i Džona Mekinroa koji se nalaze na terenu.

''Jako je glasno, ne čujem da preovladava zviždanje'', odgovorio je Vilander, ali je Mekinro bio mnogo oštriji i konkretniji.

''Mislim da je ovo bez veze, da je ovo baš glupo. Hajde, ljudi, ovaj čovek je slika našeg sporta. Ovo je jedan od najvećih mečeva kakav možda više nikada nećemo videti. Hajde, ljudi, ok stanite iza Rafe, ali... Zaboravimo ovo, biće fantastičan meč'', rekao je Mekinro.

Bilo kako bilo, SREĆNO, NOLE!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke