JJ - Nešto je ''kvrcnulo'' i eto je u finalu!

Autor: Beta Beta
subota 21.03.2015.
23:38
Izvor: Beta

Srpska teniserka Jelena Janković rekla je danas da nije očekivala da će se plasirati u finale turnira u Indijan Velsu, jer je samo tri dana pre početka takmičenja imala problema sa povredom.

Beta/AP Photo/Mark J. Terrill
Beta/AP Photo/Mark J. Terrill

Povezane vesti

Jankovićeva zbog povrede prepone, još od meča protiv čehinje Petre Kvitove u drugom kolu turnira u Dohi krajem februara, nije trenirala, pa je tako bez imalo pripreme došla na turnir u Indijan Velsu.

"Pre početka turnira ne bih izabrala sebe i rekla da ću se plasirati u finale. Tri dana uoči turnira sam hramala zbog bolova i bila sam u nedomumici da li uopšte mogu da učestvujem na turniru, jer nisam mogla da se normalno krećem i trčim", rekla je Jankovićeva, a prenosi zvanični sajt takmičenja.

Ona je dodala da tokom pauze zbog povrede uopšte nije trenirala i da je na turnir došla u potpunosti nespremna.

"Prvi put sam posle povrede na meču u prvom kolu udarila lopticu... Udarala sam je tako dobro, iako nisam trenirala. Osećam se kao da mi je nešto 'kvrcnulo'. Imala sam dobar osećaj, ali nisam se nadala finalu", kazala je 21. teniserka na WTA listi.

"To je čudno. Ponekada se pripremate jako dobro, trenirate mnogo i naporno, po ceo dan vežbate, a onda ispadnete u ranoj fazi. Zatim dođu vremena, kao ovo sada, gde ste nespremni, a pobeđujete. Došla sam ovde tek što sam se oporavila, ali sam se fenomenalno osećala od samog početka", dodala je ona.

Jankovićeva će se sutra od 17.00 po srednjeevropskom vremenu sastati sa Rumunkom Simonom Halep u finalu turnira u Indijan Velsu, koji je osvojila pre pet godina.

To će biti njihov peti medjusobni okršaj, a Rumunka vodi sa 3:1.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke