Kad je najteže, tu je Kirjos i ima sjajnu ideju! Javio mu se Novak!

Autor: Darko Mitrović
subota 15.01.2022.
11:16
Izvor: Sportske.net

Kako se sve okrenulo!

EPA-EFE/CJ GUNTHER
EPA-EFE/CJ GUNTHER

Povezane vesti

Ako postoji nešto dobro što je Novak Đoković doživeo ovih dana u Australiji, onda je to neočekivana podrška koju je dobio od svog ''redovnog kritičara'' Nika Kirjosa.

Temperamentni australijski teniser sve glasnije podržava najboljeg tenisera sveta i sve oštrije kritikuje australijsku Vladu.

U razgovoru za podkast ''Bez granica'', Kirjos je otkrio i da mu se Novak javio na Instagramu i zahvalio mu na rečima podrške kojih, nažalost, nema mnogo od strane većine tenisera.

''Nije to očekivao od mene, očigledno je da je pod velikim pritiskom, ceo svet je protiv njega. Tretiramo ga kao Novaka Đokovića, a ne kao ljudsko biće. Zamislite kako se on sada oseća. Mislim da mu je potrebna ljudska podrška. Od mene je ima'', jasan je Kirjos.

Tu se nije zaustavio, pa se stiče utisak kao da se kod Kirjosa probudio i nekakav inat ne samo da Novak pobedi u ovoj pravnoj zavrzlami i uopšte zaigra na Australijan openu, nego i da ga osvoji.

Došao je i na originalnu ideju kako da proslavi eventualnu titulu koju bi Novak osvojio u Melburnu.

''Taj ministar Aleks Hok kaže da je Novak Đoković pretnja našim granicama, ja kažem da nije, tretiramo ga kao da je oružje za masovno uništenje. Došao je da igra tenis, razumem to da ga napadaju zato što nije vakcinisan, ali ima dokumentaciju koja mu dozvoljava da igra.

Sada su sav bes usmerili na njega kako bi ga izbacili iz zemlje. Ništa nije uradio, samo hoće da igra tenis. Važno je da igra ovde i važno je za sport!

Želim da je**no osvoji Australijan open i da potom šetam sa majicom na kojoj piše 'idemo' i sa maskom Novak Đoković. Bilo bi je**no sjajno'', poručio je Kirjos.

*

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke