Kakav meč! Posle dugog mučenja usledila ''eksplozija'', Nole izjednačio!

Autor: Darko Mitrović
subota 24.04.2021.
19:40
Izvor: Sportske.net

Pravi spektakl u Beogradu, ono najbolje tek sledi.

Srdjan StevanovicStarsportphoto ©
Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Povezane vesti

Novak Đoković i Aslan Karacev igraju sada već spektakularno polufinale u Beogradu na Srbija openu, a posle prva dva seta, koja su ukupno trajala dva sata i 14 minuta, rezultat je izjednačen, 1:1, po setovima 5:7, 6:4.

Novak je sjajno počeo, poveo sa 3:0 u prvom setu i delovalo je da bi to mogla da bude repriza polufinala Australijan opena, kada je naš teniser lako izašao na kraj sa ruskom senzacijom.

Ali danas u Beogradu mnogo više problema za Novaka. Karacev je uspeo da se vrati, Đoković je sve češće gubio gemove na svoj servis, izostajali su njegovi prepoznatljivi vineri i epilog svega je dobijen prvi set za ruskog tenisera.

Slična slika i u drugom setu, Nole se i dalje mučio, ponovo to nije bila igra na kakvu smo od njega navikli, ali kada je bilo najteže, Đoković je po ko zna koji put pokazao da je najbolji.

Kako se set bližio kraju, igrao je sve bolje, da bi u poslednjih par gemova prikazao nekoliko maestralnih poteza i spektakularno dobijenih poena, koji su izazvali pravu ''eksploziju'' na tribinama, gde je, između ostalig prisutan i selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke