Kakav tekst španske "Marke": "Eterno Đoković!"

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 13.07.2024.
17:00
Izvor: Sportske.net

Prepuni hvale za srpskog asa...

AP Photo/Kirsty Wigglesworth
AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Povezane vesti

Novak Đoković je uspeo da se domogne finala trećeg grend slema u sezoni, svog prvog finala ove sezone i konačno možemo govoriti o njegovoj dobroj igri. Uprkos svemu što se dešavalo u prethodnom periodu, posebno uprkos povredi koju je imao i operaciji kolena. 

Sve to dobro znaju stručnjaci koji prate ovaj sport, a među njima je i novinar španske "Marke" koji je Novaka Đokovića nazvao "večnim" (eterno). 

"Novak Đoković, najbolji igrač u istoriji, obara rekorde kada god se pojavi na teniskom terenu, njegova glad za pobedom nema granicu. To je jedini način da saznamo da se on kvalifikovao za svoje 37. grend slem finale, šesto zaredom na travi Vimbldona", način je na koji počinje tekst španske Marke koji ima naslov "Večni Đoković 17 godina igra finala Grend slema".

Dalje u tekstu napominju da je prošlo 17 godina otkako je Novak stigao do svog prvog grend slem finala 2007. godine kada je poražen od Rodžera Federera. 

Ističu i da Novak ima dva grend slema više od Nadala, četiri od Rodžera, šest finala više od Švajcarca i sedam od Nadala. 

Kroz tekst se pominje da su se mnogi pitali i da li je Novak uopšte imao operaciju, a hvali se velika želja srpskog tenisera da svima dokaže da je zaista najbolji svih vremena...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke