Kakva je situacija sa Novakovom povredom? ''Rolerkoster''

Autor: Darko Mitrović
subota 21.01.2023.
15:22
Izvor: Sportske.net

U najkraćem, naš teniser je tako objasnio aktuelni problem.

EPA-EFE/LUKAS COCH
EPA-EFE/LUKAS COCH

Povezane vesti

Pobedom nad Grigorom Dimitrovim, naš najbolji teniser Novak Đoković je izborio plasman u četvrto kolo Australijan opena. Nole je ovaj meč dobio sa maksimalnih 3:0, ali nije bilo nimalo lako, pre svega zbog problema sa povredom zadnje lože.

Utisak je da je najveću krizu imao krajem prvog seta koji je uspeo da dobije u taj-brejku, posle čega je morao da zatraži medicinski tajm-aut.

''Uvek počne dobro, poslednjih par mečeva, a onda se desi jedan pokret i onda se pogorša. Onda lekovi krenu da rade, to mi pomogne, onda nestane efekat, onda se vrati...

To je stvarno rolerkoster, preživljavam emotivne uspone i padove zbog toga. To je nešto sa čime sam pomiren, srećan samo što mogu da igram. Kada je počinjao turnir, mislio sam da neću moći da igram, ali evo me, i dalje sam tu'', rekao je Novak na pres konferenciji posle meča.

Njegov sledeći rival je Australijanac Aleks De Minor, a Nole je poručio da neće odustati.

''Nisam hteo da se povučem sa turnira, jer sam hteo da vidim kako ću se osećati na terenu. Bilo je momenata kada sam se osećao loše, ali sam preživeo. Gledaću iz meča u meč i nadati se najboljem'', rekao je Đoković.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke