Kao da spram njega ne sedi najveći na svetu - Čudno pitanje za Novaka u Monte Karlu

Autor: Nemanja Janošev
sreda 10.04.2024.
10:15
Izvor: Sportske.net

Miran odgovor srpskog tenisera.

EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER
EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

Povezane vesti

Najbolji teniser sveta Novak Đoković plasirao se juče u treću rundu mastersa u Monte Karlu pošto je rutinski savladao Romana Safiulina u dva seta.

Novakova forma ove godine nije tako dobra kao lani, ali sa promenom trenera, dolazi i neka nova energija, pa bi najbolji igrač sveta mogao ovog aprila da dođe do prve titule u sezoni.

Naredna prepreka na tom putu biće mu Italijan Lorenzo Muzeti koji ga je upravo na istom mestu pre godinu dana savladao baš u trećoj rundi. Kuriozitet je takođe taj što je Novak ove sezone gubio dva puta i to dvojice Italijana - Janika Sinera i Luke Nardija.

To je bio povod novinara da upita srpskog tenisera o tome postoji li strah pred duel sa Muzetijem.

"Čega se sećate iz meča sa Musetijem prošle godine i da li ste na neki način uplašeni jer igrate protiv još jednog Italijana, jer ste izgubili od Sinera i Nardija", upitao je novinar kao da pred mikrofonom ne sedi najveći svih vremena.

"Ne plašim se nikoga i ničega, ali se nadam da ću dobiti šansu da igram sa njim ovde. On je jedan od najtalentovanijih igrača na šljaci, ima prelep jednoručni bekhend, može da uradi mnogo stvari. On je jedan od igrača koji najviše obećavaju, ne samo u Italiji, već i u svetu. Ali sviđa mi se kako sam odigrao svoj meč u poređenju sa prvim mečom prošle godine, osećam se drugačije, više spremno i ko god bude sa druge strane mreže, nadam se da ću pružiti svoju najbolju partiju", bio je Novakov odgovor.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke