Kecmanović u odličnom terminu, cela Srbija biće uz njega!

Autor: Darko Mitrović
subota 22.01.2022.
09:29
Izvor: Sportske.net

Srpski teniser juri novi podvig, ništa više nije nemoguće.

 EPA-EFE/JASON O'BRIEN
EPA-EFE/JASON O'BRIEN

Povezane vesti

Najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića iz dobro poznatih razloga ne možemo da gledamo ove godine na Australijan openu u Melburnu, gde mu je oduzeta prilika i pravo da brani titulu, ali njegov žreb je ''preuzeo'' mladi srpski teniser Miomir Kecmanović kome za sada sjajno ide na prvbom Gren Slemu sezone.

On je već stigao u osminu finala posle tri ubedljive pobede, a u borbi za četvrtfinale čeka ga iskusni Francuz Gael Monfis.

Iz Melburna je stigla i informacija kada ćemo taj meč moći da gledamo, a utisak je da je određen idealan termin za ljubitelje tenisa i u Srbiji i u Francuskoj - nedelja ujutro, s početkom od 8:30h.

Kecmanović je već ostvario svoj najveći uspeh na Gren Slem turnirima od početka karijere, samopouzdanje mu je na maksimumu, pa svakako ima čemu da se nada i protiv Monfisa.

S obzirom da Đoković nikada nije izgubio od ovog francuskog tenisera, svakako bi imao šta da posavetuje Kecmanovića, ali on je juče izjavio da ne želi u ovakvoj situaciji da uznemirava najboljeg na svetu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke