Kirjos ''lobira'' za Đokovića?!

Autor: Darko Mitrović
sreda 29.12.2021.
18:05
Izvor: Sportske.net

Čak i Kirjos želi da vidi Novaka u Melburnu, hoće li organizatori bar malo popustiti?

EPA/JOSE MENDEZ
EPA/JOSE MENDEZ

Povezane vesti

Od danas je i zvanično da Novak Đoković neće učestvovati na ATP kupu u Sidneju, gde je trebalo da brani boje Srbije, ali i dalje se čeka zvanična informacija oko njegovog učešća na Australijan openu od 17. januara.

Sinoć se pojavila vest da su šanse za tako nešto sada veoma male jer Đoković navodno nije dobio takozvano medicinsko izuzeće vezano za vakcinaciju protiv koronavirusa, ali dok ne bude zvanične potvrde, još uvek tinja nada da ćemo Noleta ipak gledati na njegovom omiljenom Gren Slem turniru.

Dok traje ova neizvesnost, oglasio se i temperamentni australijski teniser Nik Kirjos, koji je izrazio nadu da će se bar Novak pojaviti u Melburnu, ako već Federer ne može, a veliki je znak pitanja i kod Nadala koji je nedavno zaražen koronavirusom, tek što se oporavio od povrede.

"Iskreno, ne znam Novakovu trenutnu situaciju sa bilo čim u vezi sa kovidom ili šta treba da bi igrao. Nadam se da je imao lep Božić i da će moći da igra i ostane u sportu što je duže moguće, jer sam ranije govorio da mislim da Federer, Nadal i Đoković treba da igraju.

Ako sva trojica nisu tu, to je katastrofa! To je apsolutna katastrofa za navijače i ljude koji uživaju u tenisu. Očigledno je to dobra prilika za neke od mlađih momaka da prođu i naprave nešto veliko i da budu uticajniji, ali u celini nam je potrebno da oni budu deo sporta", izjavio je Kirjos za "The Age".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke