Kirjos očajnički želi da Novak danas izgubi, evo šta je poručio Federeru pred finale!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 14.07.2019.
13:44
Izvor: Sportske.net

Pitali ste se gde je i šta radi Nik Kirjos? ''Hejtuje'' Novaka, šta bi drugo...

Beta/AP Photo/Tim Ireland
Beta/AP Photo/Tim Ireland

Povezane vesti

Ova teniska sezona ostaće upamćena i po neverovatnim, ničim izazvanim provokacijama Nika Kirjosa na račun Novaka Đokovića.

Sve se intenziviralo uoči Rolan Garosa, na početku sezone na šljaci, posle jednog Kirjosovog intervjua u kojem je prozivao i vređao našeg tenisera i od tada sa prozivkama ne prestaje.

Svaku priliku koristi da ''potkači'' Novaka, pa je to učinio i nekoliko sati pred današnje finale Vimbldona koje Kirjos, za razliku od Đokovića, može samo da gleda posredstvom TV-a.

Finale počinje u 15 časova, Đoković braniti titulu protov Federera, a Kirjos je na Tviteru poslao poruku podrške Švajcarcu.

''Federere, molim te, pobedi!''

Nole, neka ti ovo bude dodatni motiv da danas osvojiš još jedan Vimbldon!
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Sunday, 14.07.2019
21:09

Kakav kompleksas.

avatar
NikiEmpeHordSvezKing
Sunday, 14.07.2019
14:13

Vi izgleda zaboravljate kako je Djokovic imitirao druge tenisere,vrlo neukusno. Onda njegove ranije predaje meceva u kojima je gubio ,divljanje,lomljenje reketa i slicno. Nikad nije sportski podnosio poraz . Znao je da na kraju da fer izjave ali to svi mogu osim ovog klovna Kirjosa. Nikad na terenu nije pokazao da je gospodin jer i nije. Nadal i Federer su jos uvek ispred njega u svim aspektima (ukupan broj pobeda,titula,titule s reprezentacijom..) ,a najvise su ispred po vaspitanju i ponasanjanju i u pobedi i porazu.

avatar
Goran Stanojkov
Sunday, 14.07.2019
14:09

Federer do pobede zgazice Novaka 100% dobija gospodin igracina koji postuje svakoga protivnika dok Nole ponijuje i vredja svih koji igraju protiv njega doksz bice danjasna poveda Federera da svi vide kada Nole gubi kako se bacaju reketi i kakav je negativan lik

avatar
amigo999
Sunday, 14.07.2019
14:46

Ti gi sakas na Fedrerer, ali Novak pobedi:):):)

avatar
Goran Stanojkov
Sunday, 14.07.2019
16:55

Pocelo je placenje zrrr placite ligavci