Kirjos priznao, oseća se ''posramljeno''!

Autor: Darko Mitrović
utorak 11.01.2022.
19:17
Izvor: Sportske.net

Mnogi nisu očekivali ovakve njegove reakcije tokom drame kroz koju je prošao Novak Đoković.

EPA-EFE/ERIK S. LESSER
EPA-EFE/ERIK S. LESSER

Povezane vesti

I dok se taj ''najvoljeniji'' teniser sveta, ali više ne i najtrofejniji, Rodžer Federer ne oglašava o svemu onome kroz šta je Novak Đoković prošao u Australiji, mudro ćuti ne želeći da rizikuje da se nekome zameri, jedan od onih koji nema problem da kaže šta misli je Australijanac Nik Kirjos.

On je proteklih godina često bio u medijima zbog kritika, pa i provokacija na račun Novaka Đokovića i mnogi su mislili da će se on sada ''naslađivati'' zbog situacije u kojoj se našao prvi teniser sveta po dolasku u Melburn.

Međutim, Kirjos ga je podržao kada je Novaku bilo najteže, ne libeći se da uputi i kritike na račun nadležnih organa u Australiji.

Sličan komentar dao je i posle Đokovićeve pobede na sudu i dozvole da učestvuje na Australijan openu.

''Osećam se prilično posramljeno kao australijski sportista koji je video šta je ovaj momak uradio za nas i za sport. Jednostavno ne mislim da je ispravno kako to radimo'', ponovio je Kirjos svoj stav.

Ono što je, međutim, njegov veliki problem ovih dana jeste to što je zaražen koronavirusom, pa je neizvesno hoće li moći da nastupi na Australijan openu.

''Trenutno se ne osećam previše loše i preduzimam sve neophodne mere predostrožnosti.

Očigledno nije idealna nedelja uoči Australijan opena, ali učiniću sve što je u mojoj moći da se osećam dobro i izađem tamo i nadam se da vam svima pružim predstavu'', optimistički poručuje Kirjos.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke