Kirjose, ti li si? Ekstremna izjava o Novaku!

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 26.01.2021.
16:20
Izvor: Sportske.net

Nik Kirjos je poznat kao najveći kritičar Novaka Đokovića.

Beta/AP Photo/Andy Wong
Beta/AP Photo/Andy Wong

Povezane vesti

Previše govori Nik Kirjos, mnogo više nego što igra tenis, mnogi će vam reći da je upola manje zastupljen na društvenim mrežama i medijima, da bi bio među top 5 tenisera današnjice. 

U razgovoru za CNN je komentarisao situaciju koja je nastala u Australiji gde igrači nisu bili zadovoljni uslovima. 

"Zdravlje i sigurnost su mi uvek na prvom mestu. Na kraju, to je samo teniski turnir koji igramo i mislim da on ne bi trebalo da bude važniji od zdravstvenih protokola. Igrači su, kada su dolazili, znali na ograničenja koja će biti. Nema mesta prigovaranju. Da se svi bave pandemijom kao Australija, bila bi druga priča. Mislim da se Australija stvarno dobro nosi sa pandemijom. Kao zemlja smo dobro radili. U Melburnu smo sa ’balonom’ odradili sjajan posao", rekao je on. 

I ovoga puta nije zaboravio da pomene Novaka Đokovića. Ipak, ovoga puta u pozitivnom kontekstu, a tema razgovora je bio Adria tur. 

"Novak Đoković je jedan od lidera našeg sporta. On je tehnički naš Lebron Džejms. Treba da bude primer svim teniserima. Kada je radio neke stvari tokom pandemije, to nije bilo pravo vreme. Znam da svi greše, neko izađe iz koloseka, mislim da moramo biti odgovorni. Na kraju dana, mi smo kolege, takmičimo se jedni protiv drugih, bavimo se istim poslom. Niko zaista nije Novaka smatrao odgovornim. Svi se ponekad ’pogube’, ali mislim da je trebalo da se povuče. Ne radim ove stvari zbog medijske pažnje. Tako sam vaspitan i samo pokušavam da radim ono što je do mene", rekao je Kirjos. 

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke