Ko će na kraju imati najviše GS trofeja? Ovo je Vilanderova prognoza!

Autor: Darko Mitrović
petak 28.01.2022.
18:24
Izvor: Sportske.net

Šveđanin rekao nešto što prija našim ušima.

EPA-EFE/ATIENZA
EPA-EFE/ATIENZA

Povezane vesti

Najbolji španski teniser Rafael Nadal će u nedelju imati priliku da uđe u istoriju kao prvi teniser koji je osvojio više od 20 Gren Slem trofeja. Poslednja prepreka u Melburnu biće mu Rus Danil Medvedev, a ukoliko bi Nadal uspeo da trijumfuje, to bi mu bio dodatni ''vetar u leđa'' i pred Rolan Garos, gde je on uvek bio najjači.

Tako bi Španac mogao da se nada da posle Rolan Garosa ima čak dva Gren Slem trofeja više od Đokovića i Federera, ali ako Novaku bude dozvoljeno da igra u Parizu, verujemo da će srpski teniser još jednom potvrditi da je najbolji svih vremena, i to na Nadalovom omiljenom turniru.

Kako na ovu trku gleda Mats Vilander, nekadašnji šampion, a sada komentator Eurosporta? Bez obzira na najnovija dešavanja u Melburnu, Šveđanin veruje da će Novak na kraju imati najviše GS trofeja?

"Ja bih Rafu stavio na treće mesto. Na prvo bih uvek stavio Novaka. Đoković će osvojiti najviše, to čitav teniski svet shvata. Najmlađi je, nije bio toliko povređivan i može svake godine da osvoji tri Gren Slema, možda ne Rolan Garos", izjavio je Vilander.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke