Kome će se sada okrenuti Federerovi navijači, da li će Novak biti popularniji? Vilander ima odgovor!

Autor: Darko Mitrović
subota 17.09.2022.
11:08
Izvor: Sportske.net

Tokom svoje dugogodišnje karijere imao je ogromnu podršku širom sveta.

 EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA
EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Povezane vesti

Proslavljeni švajcarski teniser Rodžer Federer odlučio je da okonča svoju blistavu karijeru dugu gotovo četvrt veka samo u seniorskoj konkurenciji.

Svojim rezultatima, stilom igre, ponašanjem, Federer je tokom karijere stekao veoma veliku bazu navijača koji će sada morati da nađu nekog novog ljubimca. Na tu temu je ovih dana govorio nekadašnji teniser, a sada komentator ''Eurosporta'' Mats Vilander koji već ima svoju procenu ko će imati najviše koristi od Federerovog povlačenja kada je u pitanju podrška njegovih navijača.

''Novaku i Rafi će Rodžer nedostajati mnogo više na terenu, nego van njega. Rodžer im je stvarao probleme. Verujem da će Nadal posebno osetiti prazninu, jer je svoju veličinu izgradio na rivalstvu sa Rodžerom. Bez njega bi verovatno bio najpoznatiji kao specijalista za šljaku, ali Rodžer ga je uzdigao na viši nivo. To je kasnije Rafa uradio za Novaka.

Mislim da ni Novak ni Rafa neće biti popularniji jer je Rodžer otišao. Verujem da će njegovi navijači da pronađu novog miljenika. To će verovatno biti Karlos Alkaraz'', smatra Vilander.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke