Konačno je za velika dela, Kecmanović uskoro u top 20?!

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 28.03.2022.
08:38
Izvor: Sportske.net

Miomir Kecmanović napreduje na ATP listi.

EPA-EFE/NOUSHAD THEKKAYIL
EPA-EFE/NOUSHAD THEKKAYIL

Povezane vesti

Srpski teniser Miomir Kecmanović igra sjajno u Sjedinjenim Američkim Državama, već je imao dva skalpa, pobedio je Beretinija i Ože-Alijasima, sada sledi meč protiv Sebastijana Korde koji je 38. na ATP listi i biće prava prilika srpskom teniseru da stigne do još boljeg plasmanagde bi mogao da pretekne Rodžera Federera na listi.

To nije sve. 

Ukoliko bude stigao makar do četvrtfinala biće drugi srpski teniser, ući će među 40 najboljih svetskih tenisera i preteći će i Filipa Krajinovića, što znači da će po prvi put u svojoj karijeri biti drugi srpski teniser. 

Dakle, Novak, pa Miomir, imajući u vidu da ovaj momak ima samo 22 godine i da napreduje iz meseca u mesec, mogli bismo vrlo lako da ga vidimo i u top 20 do kraja godine, što znači i da će biti nosilac na velikim turnirima i gren slemovima. 

Naravno, za top 20 mu je potreban kontinuitet ili fantastičan rezultat na gren slemovima, a zanimljivo da postoji mogućnost i da ukoliko osvoji ovaj turnir u Majamiju bude baš 20. na svetu ukoliko se poklope i ostali rezultati. 

Kako igra, ništa nije nemoguće, ako gledamo formu definitivno pripada i u prvih 15 u ovom trenutku.

Večeras igra protiv Korde, prilika i da zaradite na AdmiralBetu jer je kvota na Kecmanovića odlična.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke