Krajinović oštro po Cicipasu, sramno ponašanje Grka

Autor: Aleksandar Golubović
subota 17.07.2021.
09:10
Izvor: Sportske.net

Nije mu prvi put.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Srpski teniser Filip Krajinović ostvario je jednu od većih pobeda u karijeri trijimfom nad Stefanosom Cicipasom za polufinale Hamburga, ali je skrenuo pažnju na sebe i izjavom posle meča.

Krajinović je u prvi plan istakao neprimereno ponašanje aktuelnog finaliste Rolan Garosa.

"Mislim da se Stefanos nije lepo ponašao na terenu. Ne znam zbog čega se tako ponašao. Uvek sam mislio da je Stefanos dobar momak i da njegovu igru karakteriše fer-plej, ali to kako se sada ponašao bilo je vrlo čudno. Svi smo videli šta je radio na terenu. Otišao je u toalet posle izgubljenog drugog seta od 6:1 i zadržao se tamo deset minuta", naveo je Krajinović.

Srbin je nastavio dalje da iznosi detalje sa meča protiv Grka koji mu se nisu svideli.

"Tokom poena je pričao, to nije bilo nimalo prijatno, uopšte. Nadam se da će se jednog dana izviniti za svoje ponašanje na ovom meču. I pored toga, nisam izgubio koncentraciju i bio sam u stanju da igram svoju igru. Ja nisam morao tako da se ponašam. Ne želim da preteram sa njim, samo nisam to očekivao od igrača kao što je Stefanos. Mogu da ga razumem, možda je bio takav zbog pritiska koji je osećao. Mislim da je dobar momak, nije lako izgubiti meč", istakao je naš teniser koji će danas u polufinalu igrati protiv Lasla Đerea.

Na kraju, pobeda je najvažnija.

"Svakako da ova pobeda znači mnogo, posebno jer nisam imao dobrih rezultata na šljaci ove sezone. Volim d aigram na ovoj podlozi, ali nije mi išlo, izgubio sam nekoliko puta u prvom kolu. Ipak, odlučio sam da dođem ovde i preskočim Olimpijske igre i isplatilo mi se", zaključio je Filip.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke