Krajinović zarobljen u Dohi, traži formulu za spas

Autor: Aleksandar Golubović
ponedeljak 15.03.2021.
14:05
Izvor: Sportske.net

Srbin na mukama.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Srpski teniser Filip Krajinović nalazi se u sobi u Dohi, koju ne može da napusti jer je njegov fizioterapeut, sa kojim je bio u kontaktu, zaražen koronavirusom.

Krajinović se jutros uključio u Jutarnji program TV Prva gde je voditeljima pokušao da objasni kako teku njegovi monotoni dani u Kataru, gde je tokom prošle nedelje eliminisan na startu turnira.

"Prvo su mi rekli da ću ostati dva-tri dana dok ne dobijem dva negativna testa. A onda je došla informacija da ću morati da ostanem sedam dana. Nakon toga nova informacija je da moram da budem 14 dana u karantinu", rekao je srpski teniser.

Podsetio je da je sličan problem imao i u Australiji.

"Izgubio sam motivaciju. Neke stvari moraju da se promene, jer je tenis izgubio čar. Kada se završi ovo dolazim kući i sešću sa timom da vidim šta i kako dalje. Bio sam dve nedelje zarobljen u Australiji, sada sam zarobljen u Dohi. Nemam neku želju da se vraćam na teren, pa da mi se desi isto", rekao je Krajinović.

Najveći problem je što će morati da otkaže turnire koje je planirao da igra od kraja meseca.

"Trebalo je da igram Majami, Monte Karlo… Sad ću morati da promenim planove, jer ne znam u kakvom ću stanju biti. Nisam navikao da budem ovako u jednom mestu", naveo je on.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke