Legenda ima reč: "Novaku to nije trebalo, ali šta je sa Nadalom?"

Autor: Sportske Net
ponedeljak 10.01.2022.
18:20
Izvor: Sportske.net

Pilić se pita zašto niko ne priča o Nadalu...

 EPA-EFE/JOEL CARRETT
EPA-EFE/JOEL CARRETT

Povezane vesti

Legendarni teniski stručnjak Nikola Pilić govorio je za "Indeks" o odluci australijskog suda da oslobodi Novaka Đokovića i omogući mu boravak u ovoj zemlji. 

"Sve vreme su neki naši mediji pričali o pobedi pravne države. To nije bila pravna država. Stajali su na pogrešnoj strani puta. Čestitam Novaku što je sve izdržao i sudu da je dao pravičnu presudu", rekao je Pilić za "Indeks".

Spekulisalo se mnogo o Novakovom medicinskom izuzeću i koronavirusu, te pozitivnom testu od 16. decembra. Novak je dva dana posle toga bio na snimanju jednog editorijala "Ekipa", a tom prilikom nikome nije rekao da je pozitivan.

"To je istina, ali bilo je to sasvim minimalno. Međutim, to mu nije trebalo". 

Đoković je bio i glavni akter turnira u Zadru na "Adrija turu" letos kad je stigao pozitivan, a par dana ranije bio je na košarkaškoj utakmici.

"Verujte mi, tada nije znao da je pozitivan. Priznao mi je to. To je sve Dimitrov lagao. Međutim, pustimo za trenutak Đokovića. Šta je sa Nadalom? On je 20. decembra bio zaražen, a već 31. je stigao u Australiju mada je morao biti u izolaciji najmanje 14 dana. Zašto se o tome ne priča?", prodiskutovao je Pilić. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke