Ljudi, Novak će igrati na Australijan Openu!?

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 10.01.2022.
07:26
Izvor: Sportske.net

Dobio spor!

EPA-EFE/DAVE HUNT
EPA-EFE/DAVE HUNT

Povezane vesti

Novak Đoković će igrati Australijan Open, uspeo je da dobije slučaj, odnosno spor sa vladom Australije i on će napustiti hotel u kome je bio četiri dana. Ovo je veliki udarac za političare i pobeda srpskog tenisera koji se izborio i dokazao da je imao pravo da uđe u Australiju na osnovu medicinskog izuzeća!

Višesatno suđenje konačno se okončalo. Bilo je sumnje da bi moglo da se nastavi čak i sutra, ali sudija Keli je slučaj dodelio Novaku Đokoviću, odnosno njegovim advokatima koji su više od tri i po sata iznosili teze prema kojima bi njihov klijent trebalo da odnese pobedu nad australijskom vlasti čija je žrtva bio prethodnih dana.

Sudija Keli, koji je donosio odluku, u jednom momentu je upitao sveprisutne: "Šta je Novak još trebalo da uradi", aludirajući da je Đoković dobio sve neophodne dozvole od strane istih ljudi koji su ga na aerodromu sprečili da uđe u australijsku državu Viktorija.

Međutim, to ne znači nužno da će Novak igrati Australijan open. Pitanje je kakvo je njegovo psihičko stanje nakon čitavog slučaja, kao i da li će australijske vlasti ostati istrajne u svojoj borbi protiv nevakcinisanih budući da su rekli da će, čak i ako Novak dobije na sudu, on biti deportovan natrag u Srbiju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke