London - Osamdesetom pobedom u sezoni Nole ušao u 1/2 finale!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 19.11.2015.
22:59
Izvor: Sportske.net

Najbolji srpski teniser Novak Đoković upisao je osamdesetu pobedu u tekućoj sezoni kojom je obezbedio plasman u polufinale završnog Masters turnira u Londonu.

Beta/AP Photo/AlastairGrant
Beta/AP Photo/AlastairGrant

Povezane vesti

Najbolji teniser sveta Novak Đoković nije dozvolio prvorazredno iznenađenje na završnom Mastersu u Londonu pošto je u meču koji je odlučivao o plasmanu u polufinale savladao Tomaša Berdiha.

Za sat i po vremena Đoković je savladao Tomaša Berdiha rezultatom 2:0 (6:3, 7:5), pa će kao drugoplasirani iz grupe "Sten Smit" otići u polufinale gde ga čeka Rafael Nadal.

Novak je u oba seta imao po jedan brejk više u odnosu na rivala, pa je tako stigao do 21. pobede u 23. međusobnom meču sa češkim teniserom.

Bila je to jubilarna OSAMDESETA pobeda u tekućoj sezoni za Novaka Đokovića čime je srpski teniser postavio lični rekord i ostao u trci za odbranu trofeja na završnom Mastersu u Londonu.

Dodajmo i to da je večerašnjom pobedom Srbin osigurao svoje šesto uzastopno polufinale na završnim Mastersima a protivnik u borbi za finale biće mu Španac Rafael Nadal koji je zauzeo prvo mesto u grupi "Ilie Nastase".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Barça el honor
Friday, 20.11.2015
00:09

Ne igra na nivou ali ima i on pravo na to,mi uvek ocekujemo da lako pobedjuje i osvaja sve. Jedva cekam mec sa Nadalom.

avatar
116 GODINA VELICINE
Friday, 20.11.2015
00:01