Maša ne prestaje da provocira Anu!

Autor: Darko Mitrović
sreda 27.08.2014.
13:08
Izvor: Sportske.net

Posle nedavnog verbalnog duela u Sinsinatiju, kada je medicinski tajm-aut, koji je Ana Ivanović zatražila u polufinalnom susretu protiv Marije Šarapove, žestoko naljutio Ruskinju, izgleda da se sukob dve teniske lepotice nastavlja i na US Openu. Doduše, z

Beta/AP Photo/Kathy Willens
Beta/AP Photo/Kathy Willens

Povezane vesti

Podsetimo, naša Ana Ivanović je u Sinsinatiju uspela da savlada Šarapovu i izbori plasman u finale, ali se posle njihovog duela tada mnogo više govorilo o merenju krvnog pritiska srpskoj teniserki tokom meča.

Šarapova je smatrala da Ana simulira, pa je i kasnije tokom meča imala neke ironične reakcije, čega se možete podsetiti OVDE.

Ali, cela priča dobija nastavak i na US Openu. Naime, Mariju Šarapovu su novinari na startu turnira, između ostalog, upitali i koje bi pravilo u tenisu ona najradije promenila, na šta je Ruskinja uzvratila sledećim rečima.

''Uvela bih kaznu od 2.500 dolara za svaki zatraženi medicinski tajm-aut'',
očigledno aludirajući na ono što se dešavalo u Sinsinatiju.

Naravno, novinari su brže-bolje zatražili i komentar Ane Ivanović na ovu izjavu Šarapove, a srpska teniserka im je izašla u susret.

''Mislim da je to malo grubo, znate... Ali sigurna sam da bi većina igrača, ako bi se to pravilo uvelo, platila tih 2.500 dolara, jer ipak se radi o zdravlju. Mislim da medicinske tajm-aute teniseri koriste kada su im zaista potrebni'', konstatovala je Ana.

Usledilo je zatim i isto pitanje, koje je postavljeno Šarapovoj - šta bi Ana promenila u teniskim pravilima?

''Mislim da neki igrači previše vremena troše između poena'', kratko je rekla Ana, a novinari se sada pitaju na koga li je ona to mislila...

Ali, da se više ne bavimo Mašom, već da na kraju istaknemo kako posle startne pobede Ivanovićeve na US Openu mnogi komentarišu i hvale njen sjajan izgled, minđuše, odevnu kombinaciju koju je izabrala za nastup u Njujorku.

Foto: Beta/AP Photo/Kathy Willens

APTOPIX 2014 US Open Tennis

2014 US Open Tennis




Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke