Novakove reči za utehu - Medvedev citirao Đokovića

Autor: Sportske Net
četvrtak 12.08.2021.
11:20
Izvor: Sportske.net

Rus se osvrnuo na reči najboljeg tenisera sveta.

PA-EFE/RUNGROJ YONGRIT
PA-EFE/RUNGROJ YONGRIT

Povezane vesti

Danil Medvedev beleži uspeh na mastersu u Torontu, ali Olimpijske igre i dalje ne može da prežali. On je u Tokiju poražen od Pabla Karenjo-Buste, a utehu je našao u rečima srpskog tenisera Novaka Đokovića.

"Definitivno je olimpijski turnir bio težak udarac za mene, da budem iskren. Kada je Novak izgubio, po svim društvenim mrežama su bile njegove reči. Posle poraza u meču za bronzu, rekao je da su mu teško pali svi olimpijski porazi, ali da se uvek vraćao jači i da je znao da će ga to ojačati. Bio sam baš razočaran time kako su se Igre završile za mene. Potom sam razmislio: 'Čovek je verovatno najveći svih vremena, ima 20 Slemova i koliko već mastersa…’ Ako on to kaže, moram da sledim to što on govori“, rekao je Rus. 

On već sutra igra u osmini finala u Torontu portiv Australijanca Džejma Dakvorta. 

"Znao sam da ću doći ovde u Toronto. Zato sam otišao prvo u Orlando, pokušao sam malo da se isključim iz svega, nije bilo striktnih pravila za dolazak odatle. Želeo sam da budem bolji u Tokiju, ali sad su cilj titule na sledećim turnirima, da uzmem trofej u Sinsinatiju, pa na US Openu. Tako je to u tenisu. Imate 20 turnira u godini, možete da ih osvojite pet, šest ili sedam ako imate najbolju godinu u životu. Ne možete da osvojite svaki turnir. Treba samo da igrate svoj najbolji tenis", zaključio je Rus.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke