Medvedev otkrio sa kim je najteže igrati: "Sa Novakom je najzanimljivije"

Autor: Sportske Net
četvrtak 24.06.2021.
14:30
Izvor: Sportske.net

Federer, Đoković, Nadal...

Beta/Vince Caligiuri/Tennis Australia via AP
Beta/Vince Caligiuri/Tennis Australia via AP

Povezane vesti

Drugi teniser sveta Danil Medvedev govorio je o fantastičnoj trojci današnjeg tenisa i prokomentarisao ko mu je najnezahvalniji protivnik, ali i kako doživljava Đokovića. 

"Rekao bih da mi je Rodžer najteži rival, zbog njegovog stila koji mi uopšte ne odgovara. Moram i da kažem da u mečevima protiv njega nisam bio na nivou na kome sam sada. Kada sam igrao protiv Rafe prvi put bio sam u Top 10, a onda smo se sastali u finalu grend slema. Drugačije je to iskustvo bilo. Najzanimljivije mečeve sam svakako odigrao sa Novakom“, kazao je Rus.

Treći grend slem sezone Vimbldon, startuje u ponedeljak, 28. juna. 

"Zanimljivo je što sada najgori rezultat na slemovima imam u Londonu. To je jedini na kome nisam stigao do četvrtfinala još“, prokomentarisao je Medvedev i dodao:

„Bez obzira na rezultate do sada, cilj na svakom grend slemu mi je da stignem do finala. Biću drugi nosilac na Vilbldonu, nadam se da ću pokazati svoju najbolju igru“, zaključio je ruski teniser.

Medvedev u međusobnom skoru sa Novakom Đokovićem ima tri pobede i pet poraza, sa Federerom nema nijednu pobedu, uz tri poraza, dok je skor sa Nadalom 3:1 u korist Španca.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke