Mera Novakove veličine, Šapovalov otkrio detalj iz svlačionice

Autor: Aleksandar Golubović
petak 09.07.2021.
21:40
Izvor: Sportske.net

Kanađanin emotivno podneo poraz.

EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA
EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Povezane vesti

Kanadski teniser Denis Šapovalov teško je podneo eliminaciju od Novaka Đokovića u polufinalu Vimbldona zbog čega je uplakan napustio Centralni stadion.

U sva tri seta je više nego solidno parirao prvom teniseru sveta, ali je u ključnim momentima ostao nedorečen zbog čega je ostao samo na jednom brejku na startu meča.

"Imao sam šanse u svakom setu. I treći set je bio prilično blizu. On je s razlogom broj jedan, iskusniji je i imao je malo sreće. Imao sam mnogo prilika, ali jednostavno mi nije išlo", rekao je Šapovalov posle meča.

Našalio se da bi voleo da mu Novak bude mentor, jer bi to značilo da bi prestao da igra.

"U svlačionici mi je rekao nekoliko reči, a to ne mora da radi. To je veoma lepo. Došao je u svlačionicu i rekao da zna kako mi je teško, ali da će proći ", rekao je Kanađanin.

Nakon meča je izašao uplakan sa terena, a kasnije je objasnio zbog čega je to učinio.

"Nikada pre nisam osećao da bih mogao da se borim za trofej, zato me toliko boli. Zbog ovakvih stvari ga želim još više", kazao je Šapovalov.

Za kraj je prognozirao nedeljno finale verujući da debitant u finalu Mateo Beretini ima šanse protiv Đokovića.

"Mateo izgleda sasvim solidno sa zadnje strane terena, Novaku će biti jako teško da ga slomi", zaključio je Šapovalov sa prognozom finala koje se igra u nedelju od 15 sati.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke