Mnogi su naseli, a sad se i slavna glumica izvinjava Đokoviću!

Autor: Darko Mitrović
utorak 03.08.2021.
13:31
Izvor: Sportske.net

Čuje se polako i druga strana priče.

EPA-EFE/RUNGROJ YONGRIT
EPA-EFE/RUNGROJ YONGRIT

Povezane vesti

Ne samo što je doživeo bolan rezultatski udarac na Olimpijskim igrama u Tokiju, najbolji teniser sveta Novak Đoković se ponovo suočio sa novim medijskim manipulacijama pojedinih inostranih medija koji su pokušali da ga stave na stub srama zbog nečega što mu nije ni palo na pamet ni da pomisli, a kamoli izgovori u tom kontekstu.

Podsetimo, novinari su pokrenuli temu ogromnog psihološkog pritiska sa kojim se Novak suočava ove sezone, a onda su njegov odgovor iskoristili da ga predstave kao nekoga ko nema razumevanja za gimnastičarku Simon Bajls ili teniserku Naomi Osaku koje su se povlačile sa velikih takmičenja zbog nemogućnosti da se sa pritiskom izbore.

Usledila je prava histerija na društvenim mrežama protiv Novaka Đokovića, ali onda je nekako i istina isplivala na videlo, pa se sada i slavna glumica Suzan Sarandon javno izvinila Novaku jer je poverovala u pomenute priče.

''Retvitovala sam citat o Simon Bajls, koji je pogrešno bio interpretiran za Novaka Đokovića i izvinjavam se što sam to podelila pre nego što sam znala o čemu se radi'', napisala je Suzan Sarandon na Tviteru.

*


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke