Montreal - Težak žreb za Krajinovića i Kecmanovića

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 06.08.2022.
15:46
Izvor: Sportske.net

Videćemo kako će biti u prvom kolu...

EPA-EFE/ERIK S. LESSER
EPA-EFE/ERIK S. LESSER

Povezane vesti

Srpski teniser Miomir Kecmanović će u prvom kolu masters turnira u Montrealu igrati protiv Holanđanina Botika van de Zandšulpa, odlučeno je danas žrebom.

Ako bude uspešan na startu turnira, Kecmanović će u drugom kolu igrati sa pobednikom meča Kameron Nori - Brendon Nakašima.

Pored Kecmanovića, u Montrealu će igrati i Filip Krajinović koji će takmičenje početi duelom protiv Britanca Danijela Evansa. Ako pobedi, u drugom kolu ga čeka Rus Andrej Rubljov, koji je slobodan na startu turnira.

Prvi nosilac, Rus Danil Medvedev je slobodan u prvom kolu, dok ga već u drugom čeka težak posao pošto će mu protivnik biti pobednik meča Nik Kirjos - Sebastijan Baes.

Drugi nosilac na turniru je Španac Karlos Alkaraz, koji je slobodan u prvom kolu, dok ga u drugom očekuje bolji iz meča Vasek Pospišil - Tomi Pol.

Turnir u Montrealu propustiće Novak Đoković i Rafael Nadal. Srpski teniser se povukao pošto zbog pravila vezanih za korona virus ne može da uđe u Kanadu, dok je Španac odustao od nastupa zbog povrede.

Masters u Montrealu počinje u ponedeljak.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke