Muzeti: "Novak je jedan od najvećih izazova, ali ja sam ambiciozan momak"

Autor: Sportske Net
sreda 10.07.2024.
21:14
Izvor: Sportske.net

(Ne)skromni Muzeti.

Beta/AP Photo/Mosa'ab Elshamy
Beta/AP Photo/Mosa'ab Elshamy

Povezane vesti

Lorenco Muzeti slavio je protiv Tejlora Frica sa 3:2 i plasirao se u polufinale Vimbldona gde će igrati sa Novakom Đokovićem. 

"Nemam reči, teško mi je da govorim, ali probaću. Još nisam svestan šta sam učinio. Hvala svima što su došli, svim navijačima, pogotovo onima koji su došli iz mog grada da me podrže. Razgovarao sam sa timom o tome što ću igrati na velikoj pozornici. Centralni stadion ili Teren 1, za mene je ovo bila velika čast. Mislim da smo odigrali fantastičan meč, Tejlor je dobroj formi i veoma sam srećan što sam u prvom polufinalu Vimbldona", rekao je Italijan, pa dodao:

"Verovatno sam danas igrao najbolje, sačuvao sam najbolje za kraj. Nisam dobro počeo, mnogo grešaka, Tejlor je kontrolisao igru, nisam mogao da mu pročitam servis. Brejk koji sam napravio u drugom setu me je podigao, promenio sam stav na terenu, više diktirao, borio se“, poručio je Muzeti odmah nakon pobede. 

Novak i Lorenco su igrali do sada šest puta, u pet navrata slavio je Đoković, dok je Italijan bio uspešan u Monte Karlu prošle godine. Na Vimbldonu nikada nisu igrali jedan protiv drugog.

"Novak verovatno poznaje bolje od mene i podlogu i stadion. Šalu na stranu, on je legenda svuda, a pogotovo ovde na Vimbldonu. Učinio je nešto što je nezamislivo za sve. Poznajemo se jako dobro, igrali smo nekoliko puta i uvek je bila velika borba, očekujem da tako bude i sada. Jedan od najvećih izazova na Turu, ali ambiciozan sam momak, probaću da dam sto posto i da vidimo šta će se desiti", završio je Muzeti. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke