Nadal ne zna hoće li na Rolan Garos

Autor: Sportske Net
subota 11.05.2024.
19:50
Izvor: Sportske.net

Da li ćemo videti kralja šljake na velikoj sceni?

EPA-EFE/Chema Moya
EPA-EFE/Chema Moya

Povezane vesti

Rafael Nadal ispao je u drugom kolu mastersa u Rimu od Poljaka Huberta Hurkača sa 6:1, 6:3. Bilo mu je to tek drugi put od 2003. da osvoji samo četiri gema u jednom meču na šljaci.

Teško je ovo palo Špancu, ali uprkos tome veruje da će igrati Rolan Garos. 

"Odluku još uvek nisam doneo, ali da moram nešto da kažem rekao bih da sam bliži da odem i dam sve od sebe. Fizički imam problema, ali nedovoljno da ne odem, za sada, na najvažniji turnir za mene".

Još uvek nije siguran. 

"Ako se budem osećao dobro, biću tu da se borim za ono za šta sam se borio ovih 20 godina. Postoje dva puta, da mislim da nisam spreman zbog ovoga što sam danas uradio na terenu, što je i razumljivo i prihvatljivo. A druga je da su ostale dve nedelje i možemo to da promenimo. Iako je težak trenutak, frustrirajući dan, osećam se da sam bliže da pokušam".

Ipak, ima veliku želju da se pojavi na grend slemu, koji je osvajao rekordnih 14 puta.

"Idem da vidim koji plan ću da sprovedem da budem drugačiji od onoga što sam bio danas i pokušaću. Danas je nemoguće razmišljati o odlasku na Rolan Garos da se takmičim za nešto. Fizički nisam bio toliko loš, nadam se da ću stići na Rolan Garos bolji i dati sebi priliku da se borim za sve za šta bih želeo da se borim".



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke