Nadalova crna slutnja se obistinila

Autor: Filip Rodic
sreda 14.02.2024.
21:25
Izvor: Sportske.net

Oglasio se povodom Dohe.

EPA-EFE/YOAN VALAT
EPA-EFE/YOAN VALAT

Povezane vesti

Rafael Nadal ipak neće igrati u Dohi. 

Španac je na svom nalogu na društvenim mrežama objavio da odsustvuje sa turnira u Kataru, čime je potvrdio svoje brige o mogućem izostanku.

"Voleo bih da igram u Dohi, gde me je tim organizatora turnira, kao i neverovatni navijači Katara uvek podržavali. Nažalost, nisam spreman da se takmičim i neću moći da dođem i ponovo zaigram posle te nezaboravne pobede 2014. Fokusiraću se na nastavak rada kako bih bio spreman za egzibiciju u Las Vegasu i neverovatan turnir u Indijan Velsu", napisao je Nadal na svom nalogu na društvenoj mreži "Iks".

Nadal je prethodno isticao da se ne oseća potpuno fizički spreman.

"Imao sam nekih neprijatnosti poslednjih nedelja. Na granici sam oko toga da li da učestvujem u Dohi ili ne. U ovom trenutku, svaka povreda je nazadovanje za mene i fizički i psihički i to ne samo u tenisu. Verujem da ću biti na 100 odsto do Indijan Velsa, to je veoma poseban turnir za mene", kazao je Rafa.

Nadal je ovaj turnir u Kaliforniji osvajao tri puta u karijeri.

"Ne znam da li će mi to biti poslednji put da igram na Indijan Velsu, ali postoje opcije... Zato bih voleo da budem spreman". Za Dohu ću odlučiti u poslednjem trenutku, a ako ne bude ništa čudno - idem u Indijan Vels, naveo je Španac u razgovoru za "Relevo" pred konačnu odluku.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke